iPhoneväskan – ett köp för livet

Skrivet av Kim | Postad i Mode | Postat den 06-05-2012

0

Nu har den äntligen kommit: den nya och förbättrade plånboken/väskan/fodralet för din iPhone! Plånboken är nu tunnare än någonsin, samtidigt som den ändå har plats för såväl din iPhone som dina viktiga kort. Funktionalitet och smidighet har varit två viktiga hörnstenar i utformningen av den nya iPhoneplånboken och det märks att utvecklarna har varit lyhörda för kundernas önskemål.

Så vad väntar du på egentligen? Hör du inte hur bra det låter? Du kan samla dina viktigaste kort på samma ställe som du har din iPhone. Nu behöver du inte längre glömma busskort eller betalkort, så länge du kommer ihåg din iPhone. Och du behöver heller inte glömma din iPhone, bara du kommer ihåg dina kort. Smidigare än så blir det nog inte.

Och designen sen… Den nya iPhoneplånboken är tillverkad av högklassigt läder som tål alla slags väder. Utseendet är så enkelt som möjligt med klassiska och stilrena drag som gör att plånboken kan användas av vem som helst, när som helst. Så ge din iPhone, och samtidigt dig själv, en present som kommer att komma till nytta i många år framöver. Och, inte att förglömma, du har givetvis livstidsgaranti på din iPhoneplånbok. Det avgör saken, inte sant?

Läs mer om plånboken på iphoneplånbok.se.
Om du är mer intresserad av en iphoneväska så rekommenderar vi iphoneväska.se. Se så otroligt snygg den här!!!

iphone plånbok

iphone väska

 

 


Lämna en kommentar