Pipetto Luxury Leather Wallet

Skrivet av Kim | Postad i Mode, Prylar | Postat den 01-06-2013

0

Pipetto Luxury är en mycket feminin och vacker iphoneplånbok med plats för både telefon, nycklar, sedlar och en hel mängd olika kort. Varje iphoneplånbok från Pipetto är handgjord i finaste läder och noggrannheten i alla detaljer är närmast oslagbar.

Information om produkten

Ibland är ett iphonefodral med plats för några kort inte tillräckligt. Samtidigt kanske man inte behöver ha med sig hela handväskan. En utmärkt lösning är en iphoneplånbok med plats för både telefon, nycklar, pengar och kort. Plånboken är specialanpassad för iPhone 4/4S och ger ett utmärkt skydd mot både damm, smuts och repor. Du har direkt åtkomst till telefonens alla funktioner när du öppnar plånboken. Om du vill tala med telefonen mot örat viker du bara plånboken i ryggen. Den enda funktion som saknas är egentligen att det inte finns någon kameraöppning.

Designen och kvaliteten i denna iphoneplånbok från Pipetto är något alldeles extra. Den är tillverkad i äkta läder i en guldgul nyans på insidan och en vacker lackad röd färg på utsidan. Handlovsremmen sitter fast på plånboken med en stor guldfärgad hake. Den kan du självklart ta bort om du vill.

Korta fakta

  1. Passar för iPhone 4/4S
  2. Handgjord i italienskt läder
  3. Plats för kort, sedlar och nycklar

Omdöme

En del iphoneplånböcker är designade främst för kvinnor, men få modeller har en sådan feminin touch som denna iphoneplånbok från Pipetto. Allt med denna modell osar kvalitet och känsla för detaljer. Att du kan ha både kort, sedlar, nycklar samt självklart också din iPhone samlat gör att denna iphoneplånbok kan dubblera som en enklare handväska. Om du vill förvara och bära med dig din iPhone på elegantast möjliga sätt är denna modell ett givet val.

Plus

  • Hela ditt liv i en smart produkt!
  • Enkel åtkomst till telefonen

Minus

  • Kan upplevas som lite otymplig
  • Ingen kameraöppning


Lämna en kommentar