SEO-Sunday (del 2)

Skrivet av Kim | Postad i Allmänt | Postat den 14-02-2012

0

SEO-Sunday slutade inte i förra inlägget. Här kommer mer information om vad vi höll på med i söndags.

MindPhaser jobbade med sin sajt om våffeljärn på vaffeljarn.eu. En riktigt bra sajt om ämnet. Ska du köpa ett nytt järn rekommenderar jag sajten som tex innehåller recensioner och priser. Nu blev jag helt plötsligt väldigt sugen på våfflor också… Typiskt.

Petter Hedman som bland annat säljer kryddor på kryddjohan.se jobbade i söndags med något helt annat. Nämligen bröstförstoring. Kanske har han hittat någon krydda som gör att man får större bröst? 🙂

SEO-forum användaren Alle9134 jobbade med en sajt om Mahjong på newsaboutmahjong.com. För ca 15 år sedan var mahjong ett av de första spelen jag hade på min 2-86a. Gissa om jag spelade det mycket?

Något som jag är ett stort fan av är att tjäna pengar på internet hemma. Det är just detta ämne om Spexer skriver om på internetarbete.se. Är du ute efter en nybörjarguide om hur man går till väga så rekommenderar jag er att gå in läsa mer om ämnet.

KarlDJ skrev en guide om däck på nätet som bland annat innehåller information om hur man kan få tag på billiga däck och vart. Att sälja däck på nätet är ännu inte så vanligt, men det kommer! Smart av KarlDJ att sätta upp en sajt om det nu innan konkurrensen blir mördande svår.


Taggar:

Lämna en kommentar