SEO-Sunday

Skrivet av Kim | Postad i Allmänt | Postat den 14-02-2012

0

seo-sundayI Söndags medverkade jag i SEO-sunday som är ett event för SEO’s som vi ha hjälp, och hjälpa andra med reklam. Det är absolut inte bara ”hjälpen” som är dragkraften för mig. Dragkraften blir pushen och motivationen man får genom att jobba tillsammans och nära andra branschkollegor. Här under ska jag försöka berätta vad några av de medverkade höll på med.

Erik Bergman, en vän till mig, arbetade med en sida om slotspelet Mega Moolah på http://www.mega-moolah.se. Erik är en stor affiliate inom Bingo och jag driver bland annat en sajt om webbhotell tillsammans med honom. Läs hans blogg på erikbergman.se. En till grym affilite som håller på med Bingo är Nicklas och i söndags jobbade han med just bingo via sin sajt jackpotjoy.nu. Följ Nicklar på bluecow.se, där kan ni garanterat lära er ett och annat om SEO.

Tyvärr Fredrik, men söndagens absolut innehållsfattigaste sajt står du för. Fredrik jobbade med poker-online.nu som i dagsläget består av 2 sidor text + standard wordpress tema, ser ut ungefär som mina sajter. Vi får hoppas att poker-online.nu blir en riktig hit om ett tag. Även Fredrik är duktig sökmotoroptimerare.  Poker-online.nu kommer förmodligen generera många sköna tusenlappar om några månader.

Precis när jag trodde att jag klarat av alla ser jag på seo-forum.se att även Hakan jobbade med casino-SEO i söndags.  På spelabingoonline.net guidar han de nya bingospelarna till de vattenhåll där de kan släcka sin speltörst. Förmodligen blir spelarna fattigare och Haken rikare. Men det är ju så det funkar i betting-kretsar. Inget konstigt med det 🙂

Avslutningsvis kan jag säga att SEO-sunday blev en riktig hit. Mer SEO åt folket!

 


Taggar:,

Lämna en kommentar